dinsdag 11 december 2007

Naar de dierenarts

Médoc
Babette

Gisteren is Babette ziek geworden, waarschijnlijk van het eten van iets zachts (stukje handdoek, vulling van kussen o.i.d.). Gisteren naar de dierenarts omdat ze constant bleef persen. Ze heeft medicijnen die dat persen tegengaan. We zijn vandaag weer naar de dierenarts geweest. Het gaat iets beter met haar, dat wil zeggen ze heeft weer een beetje gepoept. Ze is op pap en boter dieet, om een diaree te forceren. Hoop maar dat het weer over gaat. Ze is wel vrolijk, speelt en eet.
Afwachten.
Samen met Babette zijn ook Médoc, Bones en Condor meegeweest naar de dierenarts. Condor begon helemaal te trillen toen Niko de auto startte. Ook Médoc trilde een beetje. Bones kroop tegen me aan. Later ging dit beter. Op de terugweg lagen ze gewoon te slapen allemaal.
Bij de dierenarts hebben Médoc, Bones en Condor een vaccinatie en een chip gekregen. Het was zo gebeurt en ze gaven geen kik. Later in de behandelkamer lagen ze met z'n vieren tegen de wand aan te slapen. Ze vonden het duidelijk niet interessant. Het duurde natuurlijk lang, omdat de paspoorten ingevuld moesten worden en de chippapieren.

Geen opmerkingen: